x

Bemutatkozás

 

 Bálint Band 3 főből álló élőzenekar Debrecenben. Már számtalan táncos rendezvényen, bálban, esküvőn és lakodalomban bebizonyítottuk, hogy zenei palettánkkal, szakmai hozzáértésünkkel, 20 év tapasztalattal, és lelkes munkánkkal felejthetetlenné tudunk tenni bármilyen fontos eseményt!

Zenekarunk műsorával egy széleskörű zenei palettát törekszik képviselni és eleget tenni minden korosztály igényének. Így repertoárunkban egyaránt helyet kapnak a retro slágerek, az elmúlt évek legnagyobb sikerei, magyar és külföldi kedvenceink, valamint a lakodalmakban kedvelt mulatós zenék is. A színes hangzásvilágot, profi eszközeink, az összeszokottságot pedig a több mint 20 éve tartó zeneszeretet garantálja! A hangzás mellett, gondosan ügyelünk a színpadképre is. A rendezvényhez méltó, egységes öltözékkel, és igényes megjelenéssel tiszteljük meg közönségünket és emeljük a party, céges rendezvény vagy esküvő színvonalát.

Zenei kínálatunk széles skálán mozog, amiben többek között a következő zenei műfajok szerepelnek: lakodalmas, csárdás, cigányzene, retró, disco, latin, rock&roll, rock, rumba, keringő. Természetesen a teljesség igénye nélkül például a következő előadók számaiból játszunk: Magna cum laude, Máté Péter, Balázs Fecó, Neoton, Omega, Bikini, Edda, Apostol, Beatrice stb.

Bálint Band Velünk a jó hangulat garantált!

 

Dándé Melinda (ének)

Melinda már kicsi kora óta imádta az éneklést, komolyabban gimnazista korában kezdte el tanulni. Imádja a régi slágerdalokat énekelni, a 70-es, 80-as évek magyar és külföldi slágereit, filmek valamint musicalek betétdalait. Számára az a legfontosabb, hogy hangjával, dalaival mosolyt, boldogságot csaljon az emberek szemébe.
“Hiszek abban, hogy vannak dalok, amelyek sosem veszítik el az aktualitásukat. Hogy olykor egy-egy dal képes kifejezni szavak nélkül azt, amit érzel, amin keresztül mész. Hogy a zene cinkostárs, titkos szerető, vagy éppen simogató kéz. Hogy a dallamok képesek oda is eljutni, ahová te magad senkit sem engedsz be. Képes sebeket feltépni, vagy éppen begyógyítani azokat. Felpezsdít, felkavar, máskor pedig csillapít. A zene öröm, a zene csoda, a zene minden.”                                                                                                                                                                                                                                                                 Golden Dawn

 

 

 

 

Bálint Levente  (szintetizátor, ének, ewi)

Zenei tanulmányaimat 8 évesen kezdtem, klarinét szakon végeztem a szegedi zeneművészeti főiskolán, 14 éves koromtól Édesapámmal is zenélek, több formációnak is tagja voltam. Az életem állandó része a zene, fontos hogy fellépések során a maximumot kihozzam magamból, és a közönség jól érezze magát. Szabadidőmet barátaimra fordítom. A munkám során is az emberek vannak előtérbe.

 

 

 

 

Bálint Ferenc  (ének, szintetizátor, hegedű)

Első találkozásom a zenével pár éves koromban volt. Anyai nagyapám igen szeretett énekelni, és sok nótát megtanított. Aztán jött a hegedű. Gimnázium után a tanárképző, majd 9 év pedagógus pálya. 1990-től Debreceni Kodály Kórus főallású énekese vagyok. A midennapjaim próbákról, fellépésekről és sok sok zenei élményről szólnak, amiket a közönségnek is próbálunk átadni minden alkalommal, hiszen a “zene mindenkié” aki hajlandó befogadni azt.